facebook groentwitter groenanbi 1

Recente verrassingen

We wensen u het allerbeste voor 2018! En laten u graag het filmpje zien van de Walk of Hope die onlangs is gelopen, met na afloop een optreden van Popkoor AkKoord

Alweer de laatste verrassing die we in 2017 hebben uitgevoerd: de wens van Sjaak om in het tuincentrum nog eens van de Kerstsfeer te kunnen genieten. En hoezeer hij heeft genoten, dat wordt duidelijk in het volgende filmpje...

Stichting Máscura heeft met de voetbalvrienden van Brain een filmpje gemaakt om hem te laten merken hoe zeer ze hem missen en ook om hem mooie feestdagen te wensen en een goed herstel.

In april startten we de kaartjesmarathon. Die zou lopen tot december. En hoe is dat afgelopen?

Waarheen en waarvoor wandelen Miriam Meerman en Brigitte van Campen door de binnenstad van Hulst?

Schrijf in voor de Mascura Nieuwsbrief