anbi 1facebook groentwitter groenmascura icon

Kaart deelnemers Restaurantactie 2020

Restaurantactie 2020

Markers op de kaart

restaurant- Restaurants met dit rode logo bieden: MAXIMUM € 10,= KORTING op uw rekening (indien minimaal 2 hoofdgerechten zijn gebruikt)

restaurant green- Restaurants met dit groene logo bieden: MAXIMUM € 5,= KORTING op uw rekening (indien minimaal 1 hoofdgerecht is gebruikt).

De voorwaarden van de restaurantactie:

1. Mensen die vriend willen worden van Máscura kunnen dit via onze website regelen. (https://stichtingmascura.nl/vriend)
    Ook tijdens diverse bijeenkomsten en evenementen bieden wij de mogelijkheid om direct 'Vriend van Máscura' te worden.
  2. Zodra u het bedrag van € 20,= heeft voldaan, ontvangt u een uniek genummerde strippenkaart.
    DEZE KAART HEEFT 8 STRIPPEN VAN € 5,= EN IS DUS GOED VOOR € 40,= KORTING !
  3. Bij de aangesloten restaurants die zijn vermeld op deze kaart en/of op onze website ontvangt u bij het tonen van de kaart korting op de rekening. Voorwaarde voor deze korting is dat er minimaal één hoofdgerecht per persoon is gebruikt.
  4. Restaurants die maximum € 5,= korting geven worden aangeduid met een groene marker op de kaart. Restaurants die maximum € 10,= korting geven worden aangeduid met een rode marker op de kaart.
  5. Alle donateurs van stichting Máscura maken aan het eind van het jaar kans op een ballonvaart of een andere mooie prijs.
  6. Iedereen die een volle strippenkaart inlevert bij stichting Máscura maakt daarnaast nog kans op een extra prijs.

Als u bovenaan deze pagina,op de logo's van de deelnemende restaurants klikt, ziet u de contactgegevens van het desbetreffende restaurant.