anbi 1facebook groentwitter groenmascura icon

Nieuws Hulst 2012

In 2012 werd het idee echt werkelijkheid: na de wenskaartenacties en het maken van supportboeken begon in Hulst een pilot. Máscura wilde proberen zoveel mogelijk verrassings dvd's te maken voor mensen die wat extra aandacht goed kunnen gebruiken. Dankzij de grote inzet van vele mensen en steun van bedrijven is dat gelukt.

Hieronder een overzicht van alle gebeurtenissen in 2012.

Tijdens een gezellige bijeenkomst worden alle individueel samengestelde DVD's uitgereikt aan de aanvragers. Zij kunnen er op hun beurt de zieke waarvoor ze deze hebben aangevraagd tijdens de feestdagen mee verrassen en een hart onder de riem steken.

"De Walk of Hope" en de vorming van het woord "Sterkte" op de Grote Markt zijn goed gelukt. Een groot aantal mensen doet mee en vele camera's langs de route, in de torens en op een hoogwerker leggen alles vast. Er wordt een indrukwekkende clip van gemaakt die de afsluiting moet vormen van alle DVDs.

De eerste datum die gepland was voor de "Walk of Hope". Vanwege de harde wind werd deze uitgesteld tot 9 december.

Samen met de Videoclub ZVL hebben we opname's gemaakt van het concert van de KS Harmonie.

De Jeugd van Tegenwoordig doet ook mee aan ons videoproject !!

Edwin van der Sar doet ook mee aan ons videoproject! Ilona bedankt hem voor zijn deelname.

Nu ook Marco Borsato die in Goes zijn medewerking toezegt aan ons video-project!

Op de Hulster Dweildag maakten we video-opnames van alle Hulster dweil-bands.

Op Vestrock heeft stg Máscura opnames gemaakt van de hulster band Gork A 27.
En Midas Dekkers zegt medewerking toe aan ons videoproject.

Op de stuikersfeesten werden opnames gemaakt van diverse bands.

Op Graauwrock zegt Guus Meeuwis medewerking toe aan ons video-project.

De pilot van ons nieuwe  video project gaat van start op het Reynaertcollege.