anbi 1facebook groentwitter groenmascura icon

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Mascura 10Jaar Items6

Op zondag 11 april 2021 was het precies 10 jaar geleden dat stichting Máscura werd opgericht.
Omdat er geen mogelijkheid was om dit groots te vieren is gekozen voor een andere wijze om er toch bij stil te kunnen staan.

Zowel onder aan deze pagina als op onze facebookpagina is het filmpje te zien t.g.v. het jubileum. Dit filmpje wordt afgesloten met een prijsvraag waarmee kijkers een mooie prijs kunnen winnen.

Klik hier om de oplossing van die prijsvraag door te geven: Oplossing invullen en opsturen

Op zaterdag 8 mei 2021 volgt er dan, ter afsluiting van de herdenkingsmaand, een live uitzending. Daarin worden onder meer de prijswinnaars bekendgemaakt en komen nog een aantal leuke items aan de orde. Tijdens deze 4 weken wordt er dan regelmatig in korte filmpjes o.a. aandacht besteed aan de mensen achter Máscura. Ook zullen bijzondere verrassingen uit de afgelopen 10 jaar nog eens worden herhaald.

Lees 1002 keer Laatst aangepast op dinsdag, 20 april 2021 17:03

Log in om reacties te plaatsen