anbi 1facebook groentwitter groenmascura icon

Oostburg - Hotel/Rest. De Eenhoorn - Biedt: max.€ 5,= KORTING per rekg.

In Acties 1 download

Oostburg - Hotel/Rest. De Eenhoorn - Biedt: max.€ 5,= KORTING per rekg.

De Eenhoorn is (sinds 1958) een gezellig familiebedrijf, waar Peter en Patricia de Milliano samen met het Eenhoornteam hun uiterste best doen het de gasten naar de zin te maken: of u nu langs komt voor een kopje koffie, drankje, (zaken)lunch, uitgebreid diner of overnachting.

Het hotel omvat 11 sfeervolle kamers, het restaurant – met heerlijke Franse keuken - en de tearoom bieden ruimte voor ruim 50 personen en ook op het overdekt (verwarmde) terras is het gezellig vertoeven.

De Eenhoorn is gelegen middenin het centrum van Oostburg, met ruime -gratis- parkeermogelijkheid voor de deur op de Markt of nabij het hotel. Op loopafstand tref je het mooie natuurgebied 't Grote Gat.

De wekelijkse sluitingsdag is donderdag. Hotelgasten kunnen donderdagochtend uiteraard ontbijten, echter niet op donderdag (m.u.v. feestdag) inchecken en niet lunchen of dineren in het restaurant.

Oostburg

Markt 1

4501 CK Oostburg

Phone 0117 - 452728 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website

JSW CRM