anbi 1facebook groentwitter groenmascura icon

Homepage Stichting Máscura

Welkom op onze website !

Wat is stichting Máscura? 

Stichting Máscura is een lokale stichting, opgericht in Hulst op 11 april 2011 en inmiddels dus al 10 jaar actief in heel Zeeuws-Vlaanderen 
Bekijk hoogtepunten uit de afgelopen 10 jaar en de jubileumuitzending op: www.mascura.nl/jubileum.  

Het doel van de stichting is om ernstig, langdurig of chronisch zieken van alle leeftijden op een bijzondere manier te verrassen met een unieke beterschapswens. Òf om de laatste wens te vervullen van een terminaal zieke. Máscura staat voor méér zorg, méér aandacht. Naast de noodzakelijke medische zorg kunnen ernstig of langdurig zieken wat extra menselijke warmte goed gebruiken. Als je ziek bent, pijn en zorgen hebt, dan tovert oprechte en persoonlijke aandacht een glimlach op je gezicht. Die aandacht maakt je beter bestand tegen de ellende die je heeft getroffen. Familie, vrienden en collega’s voelen zich vaak zo machteloos: wat kun je doen, hoe kun je laten zien wat er in je omgaat? Hoe geef je aandacht? Daar kan Máscura bij helpen. 

Welke mogelijkheden biedt stichting Máscura om een zieke te verrassen?

In feite is alles mogelijk. Mits het door ons is te realiseren en het binnen ons budget valt. Elke verrassing is steeds maatwerk! Filmpjes van verschillende verrassingen die we organiseerden, bekijkt u: hier.  
Of ga voor de laatste verrassingen en alle nieuws naar onze Facebookpagina

Als de aanvrager "Vriend van Máscura"- donateur is (of wordt) en we kunnen de wens uitvoeren, dan zijn daaraan geen kosten verbonden voor de aanvrager(s) of de zieke. Ons doel is altijd om op een onvergetelijke manier de zieke een hart onder de riem te steken. Het loont dus zeker de moeite om vrijblijvend na te gaan wat we voor een zieke uit uw omgeving kunnen doen.

Bel of mail ons voor een oriënterend gesprek. Via de knoppen op de rode balk bovenaan deze pagina vindt u meer informatie over onze stichting. 

Máscura financieel steunen?

Klik hiervoor op: donatie doen

Mascura 10Jaar Items6