anbi 1facebook groentwitter groenmascura icon

Misschien ook meehelpen als (oproep)vrijwilliger?

Of u nu incidenteel als oproepvrijwilliger eens wil meehelpen bij het realiseren van een verrassing, of als vaste vrijwilliger structureel enkele uren per maand of per week wil meehelpen, alle hulp is welkom!

We maken graag kennis met iedereen die zich geroepen voelt zijn zieke medemens een mooi moment, mooie dag, weekend of week te bezorgen.

Omdat we ernaar streven aanvragen uit heel Zeeuws-Vlaanderen te honoreren, zoeken we ook (oproep)vrijwilligers in heel Zeeuws-Vlaanderen.

Wilt u zich graag aanmelden of hebt u nog vragen, stuur ons dan een e-mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We nodigen u vervolgens graag uit voor een vrijblijvend en informatief gesprek.

Als u zich heeft aangemeld en gaat meehelpen zult u daar geen spijt van hebben. Lees de reviews die we krijgen maar eens op Google.
Weten hoe? Als u op Google 'mascura' intypt, is onze stichting als eerste zichtbaar. U vindt de reviews aan de rechterkant van dat scherm, onder een foto en onze contactgegevens.

Mascura handen landscape